Projecte Esportiu de la FPCE Júpiter

El projecte esportiu de la Fundació Privada Club Esportiu Júpiter, és la pedra angular del nostre programa de desenvolupament esportiu.


Quin és el projecte esportiu i per a què serveix?

El paper principal és identificar i motivar a atletes joves i fer-los participar en un programa de desenvolupament esportiu. Això es basa en l'educació d'una varietat de aspectes, proporcionant així l'estructura necessària per a cada jugador pugui assolir el seu ple potencial.

L'objectiu del projecte esportiu és proporcionar un entrenament, tècnic tàctic i físic, així com el programa d'educació per a millorar el rendiment dels jugadors i que cada esportista de l’entitat pugui desenvolupar el seu potencial com a esportista i persona.


Filosofia.

Inspirar, potenciar i desenvolupar en última instància, l'individu dins d'un ambient agradable, però desafiant. Això permet al jugador ser més eficients i segurs en el seu conjunt d'habilitats.

Metodologia.

Construït sobre una base d'una ètica de treball oferir les bases per que els jugadors puguin treure el seu màxim rendiment en les millors condicions individuals i d'equip.


Objectius

Al final, el projecte esportiu busca desenvolupar esportistes i per tant cerca convertir-los en esportistes de màxim nivell. Molts no ho farà el pas al nivell superior, però encara en acabar la seva etapa a l’entitat podran seguir la practica esportiva per al seu gaudi.
Proporcionem als nostres joves jugadors un entorn en què puguin créixer, expressar-se tant personal com esportivament i realitzar el seu somni de convertir-se en esportistes de màxim nivell. Proporcionar entrenament de primera classe per personal qualificat amb l’objectiu de donar a cada jugador la millor oportunitat de tenir èxit. Proporcionar els programes de desenvolupament del jugador individual, tutorial i ajuda més adequats. Proporcionar el programa competitiu més adequat per a cada jugador i revisar constantment el rendiment en els entrenaments i partits.
Proporcionar les millors instal•lacions possibles per als nostres jugadors tinguin èxit. Proporcionar l'oportunitat als jugadors tingui continuïtat en ulteriors etapes o en la educació superior. Educar en la responsabilitat, la disciplina i el respecte per si mateixos i el joc. Establir alts estàndards per a la integritat, l'honestedat i el rendiment.

Què pot oferir el projecte esportiu?

Els esportistes poden esperar rebre entrenament especialitzat del nostre equip altament qualificat i amb el suport de l'equip tecnic de la primera plantilla. Els jugadors també rebran sessions de condicionament, assessorament nutricional i suport psicològic a més d'un programa de joc estructurat.
El jugador serà recolzat i guiat pels entrenadors de l'entitat, entrenadors especialitzats, científics esportius i altres especialistes nomenats pel director del projecte. Totes les àrees del desenvolupament físic, tècnic, tàctic i psicològic seran recolzats, així com la comprensió del joc, l'anàlisi de vídeo i un programa de joc competitiu adequat per al desenvolupament del jugador.


l'escola / universitat?

És de vital importància que fomentin la seva educació, així com el seu desenvolupament com a esportista. El nombre d’esportistes que es guanyen la vida amb l'esport és molt petita, pel que és essencial que tots els jugadors de l'entitat s'esforcen al màxim per aconseguir acadèmicament un bon desenvolupament.