Acord amb FootballAim per a falicitar eines de gestió esportiva al club.

 

La Fundació P. CE Jupiter i la plataforma FootballAim han tancat un acord de col·laboració per a poder administrar esportivament el club amb eines 2.0.

FootballAim és una aplicació per a tot tipus de dispositius (PC, mòbils, tauletes...) que permet la gestió de diferents paràmetres d'una entitat esportiva: crear exercicis d'entrenaments, organitzar convocatòries, generar estadístiques d'equip i individuals, compartir dades entre entrenadors i coordinadors, analitzar equips rivals generant informes d''scouting', interconnexió entre equips del mateix club per a compartir metodologies, etc.

A la imatge, un dels fundadors de FootballAim, Emilio Gómez, al costat, el director esportiu del Futbol base, Quique Silvestre. FootballAim és una eina en constant creixement que ja compta amb el suport de diferents equips del futbol català com el RCD Espanyol, el CE L'Hospitalet, el Terrassa FC o CE Europa entre d'altres.

*Formació de 'FootballAim' als entrenadors de base del club.*

Els responsables de la nova aplicació multimèdia que ajuda els entrenadors en el seu treball diari han fet una sessió a les nostres instal·lacions.

En aquesta sessió els tècnics dels equips formatius del club han rebut indicacions per a treure el màxim suc de 'FootballAim'.