CE Júpiter - Fundació Gramanet

Les bones sensacions i una dosi de confiança van arribar el cap de setmana passat, em fet una pasa endavant respecte a l'anterior partit.
Un empat no es el millor resultat a casa sempre volem guanyar, es important que l'equip vaigi agafant confiança i que no baixa mai els braços.
El matx a sigui força intents amb dues parts molt diferents, una primera sense un clar dominador, poques ocasions. Una segona amb un joc més intens, on em encarat la porteria rival amb decisió, cercant el gol. Aleix al 75' a estrenat el marcador, amb un gran gol que ens donava una certa tranquilitat, davant d'un rival força complicat.
Poc ens ha durat l'alegria minut 77, Un xut imparable de Omar des de fora l'àrea ajustat a l'escaire dret, envia la pilota al fons de la xarxa, igualant el matx
.Un empat que vist el joc de l'equip ens ha deixat un cert regust amarg per que l'equip ha lluitat per treure quelcom més que un sol punt. Em de reconèixer que en aquest principi de temporada ens costa una miqueta el factor gol, que al final es la part més complicada del futbol.

GALERIA IMATGES

CE Júpiter Fun. Gramanet Primera Catalana 2017/18

Alineacions

CE JÚPITER

Uri, Cifuentes, Ahufinger, Peña, Lobo, Chiqui, Peris, Oscar, Ferran, Aleix, Coronado.

SUPLENTS

Victor, Ivan, Marc, Burgos, Ao, Mora, Diego

FUNDACIÓ GRAMANET

Texeira, Djibi, Rojas, Oliver, Soler, Okamoto, Lolo, Morales, Leon, Ivan, Buba

SUPLENTS

Reyes, Joel, Sergio, Garrido, Miguel, Omar, Lamin