NOTA INFORMATIVA

Fundació Privada Club Esportiu JÚPITER

Benvolgudes famílies, desitgem que vosaltres i els vostres familiars estigueu en bon estat de salut i us transmetem tots els nostres ànims per tal de superar aquesta situació de confinament que ens ha tocat viure a causa del Covid-19.

Aquest estat de força major no ha estat ni està sent fàcil per a ningú i tots intentem portar-ho de la millor manera possible.

Un cop coneguda la decisió oficial de la Federació Catalana de Futbol de donar per finalitzades la competició de la temporada 19-20 que depenen de la seva competència segons el comunicat oficial del 23/04/20, i el comunicat de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física amb la recomanació de suspendre les competicions i esdeveniments esportius, coneixedors de què segurament la casuística particular de cada Club serà ben diferent, però alhora convençuts de què les dificultats econòmiques són força importants per a tots. Per això proposem per ajudar a pal·liar aquesta situació les mesures que hem pres la Junta Directiva Fundació Privada Club Esportiu Júpiter.

• Quan estiguem autoritzats de poder obrir la instal·lació esportiva i fer la pràctica esportiva, per part de l'Ajuntament de Barcelona, allargàrem la nostra activitat fins al 30/07/20 per tal de completar aquests mesos d'inactivitat i per confeccionar les plantilles de la Temporada 20/21, i compensar el període d'inactivitat esportiva.

• Un cop coneguda la resolució Federativa i tenim en compte la casuística del nostre Club, la Junta Directiva après unes mesures econòmiques, que valorarem els costos directes que es deriven del servei no realitzat bonificant aquesta part a les famílies. Aquesta regularització la farem efectiva amb el rebut d'inscripció de la Temporada 20/21 que es faria efectiu a partir del 15/07/20, així mateix explicar que l'última quota de Febrer 2020 és una donació amb Incentiu Fiscal a la Fundació a la qual no podem bonificar amb aquest apartat.

• Com Entitat hem proposat a La Federació Catalana de Futbol i a la Mutualitat de Futbolistes l'excepció del cànon informàtic i reducció de la quota de la Mutualitat de Futbolistes.

Amb el desig que tots superem aquest període el millor possible i que ens retrobem ben aviat per compartir junts jornades de futbol amb les limitacions que ens imposin, per a poc a poc, tornar a la nostra rutina de sempre.

Si us heu de comunicar amb el Club aquests dies per qualsevol dubte que tingueu per tal de poder resoldre qualsevol aclariment que estigui a les nostres mans.
Ús passem els telèfons de contacte. 933143819 - 636651532

Ens retrobem aviat.

CE Júpiter